Nu söker vi en hungrig digital marknadsförare som ska ansvara för den svenska marknaden. Placering på CoolStuffs huvudkontor i Malmö.

Om tjänsten

Du ansvarar för CoolStuff på den svenska e-handelsmarknaden som idag omsätter ca 100 Mkr. Ditt uppdrag är att skapa maximal tillväxt under god lönsamhet och kundnöjdhet. Detta gör du genom att ansvara för marknadsföring, vilket bland annat innebär arbete med SEO, Google Ads, Facebookannonsering, affiliatemarknadsföring, Google Analytics, strategiska samarbeten, social media närvaro mm.

Kundnöjdhet och kundfokus är otroligt viktigt för CoolStuff och tillsammans med kundtjänst ansvarar du för att kunderna får en bra upplevelse. I tjänsten ligger stort eget ansvar med stort utrymme för egna initiativ. Du ingår i ett team om 15 personer bestående av olika specialister och country managers och rapporterar till marknadschefen.

Din profil

Vi söker dig som älskar ehandel och marknadsföring och har koll på hur man driver trafik. kundnöjdhet och försäljning digitalt. Du är ung i sinnet, framåt och strävar alltid efter att lära dig och testa mer inom digital marknadsföring. Du har god praktisk erfarenhet av Facebookannonsering, SEO, Affiliates, Analytics mm. Du anser att ett datadrivet arbetssätt är bästa tillvägagångssättet och strävar alltid efter ytterligare optimering. Du har möjlighet att långsiktigt visionera och utforma strategier såväl som du kan kasta dig över detaljer i din vardag. Du skriver flytande svenska och är duktig på kommunikation och uttryck i skrift.

Om CoolStuff

Vi är ett entrepenörsdrivet och snabbväxande e-handelsbolag som utvecklar och säljer roliga, spännande och coola prylar till hela världen från våra lokaler i Malmö. Bolaget omsätter ca 200 mkr med positivt resultat. Vi älskar att leverera leenden och fantastiska prylar, och strävar efter att ge en wow-upplevelse i allt vi gör!

Ansökan
Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Malmö.
Mejla din ansökan till workmarketing@coolstuff.com.
Annons publicerad: 2019-03-11.
Urval sker löpande så skicka din ansökan omgående.

Publicerat av