Hitta den bästa Mors dag-presenten med hjälp av våra expertmammor!


Den 26 maj är det Mors dag, och såklart ska du fira din mamma lite extra! Fast glöm den där blombuketten och skraplotten som du brukar köpa – det är dags att skämma bort mamma på riktigt med ovanliga Mors dag-presenter! Och vet du vilka som är experter på Mors dag? Mammor, såklart! Så givetvis har vi frågat CoolStuffs egna supermammor om tips på roliga och annorlunda Mors dag-presenter!

CoolStuff-mamma 1: Karoline

Mamma till Tilde, 9 år och Thea, 2 år

Vad är ditt tips för den som vill ge sin mamma den bästa Mors dag-presenten?
Ge något som visar att du känner din mamma och visa att du är uppmärksam på henne!

Vad är den sämsta Mors dag-presenten du kan tänka dig?
Jag är sämst på att ta hand om växter så det skulle vara en mycket dålig investering att ge mig...

Vilka två produkter är dina CoolStuff-favoriter till Mors dag, och varför?
Jag är dålig på att framkalla bilder på barnen, men blir så glad av att titta på fysiska bilder så jag skulle bli väldigt glad för fotoskrivaren Kodak Printer Dock . Och eftersom kaffe är min svaghet (efter barnen & mannen så klart :-)) så skulle jag bli jätteglad för en rolig och unik mugg - som Love Heart Message Mug med ett mysigt meddelande på!CoolStuff-mamma 2: Anne

Mamma till två tjejer på 9 och 12 år

Vad är ditt bästa tips för den som vill ge sin mamma något annorlunda?
Alla mammor förtjänar avkoppling, så ge henne något som får henne att relaxa!

Sämsta Mors dag-presenten du kan föreställa dig?
Allt är bättre än inget – det finns inget som är helt fel!

Vilka två produkter är dina CoolStuff-favoriter till Mors dag, och varför?
Roliga F*ck Off-sovmasken , eftersom alla mammor behöver ta en liten paus då och då ;-) Och så skulle jag välja Jelly Bath Spa-gel eftersom det hade känts mysigt att ha mitt eget spa hemma på Mors dag!


CoolStuff-mamma 3: Kajsa


Mamma till Hilda 6 år, Bruno 4 år och Greta 1 år

Vad är ditt bästa tips för en lyckad Mors dag-present?
Choklad är alltid mitt allra bästa tips! Kanske inte det mest annorlunda men ändå det bästa.

Sämsta Mors dag-presenten du kan föreställa dig?
En Mors dag utan en massa pussar från mina barn!

Vad skulle du välja som Mors dag-present från CoolStuff?
Choklad i alla former går som sagt alltid hem, och att doppa godsaker i smält choklad är såklart supergott! Så för en riktigt lyxig Mors dag-present föreslår jag antingen KitchPro Fondue-mugg eller KitchPro Chokladfontän – beroende på hur mycket godsaker du vill bjuda mamma på!


CoolStuff-mamma 4: Sanna


Mamma till: Seth, 15 år

Vad är ditt bästa tips för den som vill ge sin mamma något annorlunda?
En gång kom jag hem sent på kvällen efter en hektisk period på jobbet och då hade Seth storstädat HELA lägenheten. Jag blev så glad och faktiskt lite rörd (trodde inte ens att han var kapabel till att städa alls). Så en storstädning är mitt tips. Det är dessutom helt gratis så månadspengen behöver inte bli lidande :)

Vad är den sämsta Mors dag-presenten du kan föreställa dig?
Det måste nog vara någon bilgrej som en isskrapa, eftersom jag varken har bil eller körkort!

Vilka två produkter är dina CoolStuff-favoriter till Mors dag, och varför?
Detta året är jag nog mest sugen på något att inmundiga. Kilner Kombucha-set är en klar kandidat. Det är ju supernyttigt med kombucha och trendig som man är vill man ju hänga med i svängarna! Men om nu min son ska vara riktigt strategiskt så ger han mig en Kitchpro Pizzaugn . Då kan vi äta pizza sju dagar i veckan, och dricka kombucha till. Det kallar jag att förena nytta med nöje!

CoolStuff-mamma 5: Carina


Mamma till Albin, 13 år och Arvid, 9 år

Vad är ditt bästa tips för den som vill ge sin mamma en annorlunda Mors dag-present?
Förutom det givna svaret (att gå in på Coolstuff.se såklart!), så tycker jag att man ska pyssla om sin mamma lite extra på Mors Dag: servera henne frukost och laga hennes favoritmat med en god efterrätt. Och omvänt så skulle den sämsta Mors dag-presenten vara obefintlig uppskattning. Det brukar inte krävas så mycket för att göra en mamma glad :-)

Vilka två produkter är dina CoolStuff-favoriter till Mors dag?
Sushi och choklad är (var för sig) mina favoriter, ja förutom mina barn då så klart. Sushi Bazookan är helt fantastisk när man ska göra sushi – jag var skeptisk till den innan jag provade den, men vilken kanongrej! Och sedan skulle jag gärna få ett Gigantiskt Mjölkchoklad också – all motivering är överflödig


CoolStuff-mamma 6: Anna


Mamma till: Viktor, 16 år och Noel, 12 år

Vad är ditt bästa tips för den som vill ge sin mamma en ovanlig Mors dag-present?
Det beror väldigt mycket på mammans personlighet. En cool Mors dag-present till stadsmamman är smarta Spralla Regnskydd för handväskan . För mamman som älskar att fixa i trädgården och kanske har ett torp eller lantställe vill jag tipsa om roliga Guldkannan .

Vad är den sämsta Mors dag-presenten du någonsin fått/kan föreställa dig?
Hushållsmaskiner! Ett år hade jag sagt att vi skulle behöva en stavmixer för den gamla började gå i sönder. Hur min man fick detta från att “vi behövde” till att “jag vill ha” har jag ingen aning om. Men jag fick en stavmixer och blev jättesur och i ren protest packade jag inte upp den ur kartongen på 1 ½ år. Det var först när den gamla slutade fungera helt….

Vilka två produkter är dina CoolStuff-favoriter till Mors dag?
Jag tror att alla som känner mig vet svaret på denna frågan. Jag är en gottegris ut i fingerspetsarna så valet är lätt ett Gigantisk Toblerone Dessutom vill jag slå ett slag för Snug Rug som man både kan ha och mysa i soffan med och på uteplatsen sena sommarkvällar.


Den där coola Mors dag-presenten väntar runt hörnet, välkommen in i CoolStuffs prylgalax! Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de hetaste produktnyheterna, knasiga tävlingar och roliga erbjudanden!
Publicerat av