Alla hjärtans dag 2020 Presenttips


Varje år den 13 februari är det samma panik: du springer desperat runt i jakten på den ultimata Alla hjärtans dag-presenten. Den som ska symbolisera er kärlek, visa din partner precis hur kär du är och dessutom passa din budget. Inte undra på att det oftast ändå slutar med att du räcker fram en panikinköpt ros och en dammig chokladask på Alla hjärtans dag. Men inte i år, din kärlek förtjänar bättre än så! Här kommer den enda listan du behöver, fullmatad med romantiska och roliga presenttips för Alla hjärtans dag 2020!


1. 24k Guld Ros


Att ge bort en ros på Alla hjärtans dag är som sagt vansinnigt fantasilöst! Ja, om inte rosen är guldpläterad, förstås! Rosor och guld är ju en klassisk kombo när det vankas romantik, och vår guldros är en riktig ros som varsamt dekorerats med 24K guld. Denna vackra och annorlunda kärleksgåva vissnar aldrig – perfekt som symbol för er kärlek alltså!
2. KitchPro® ChokladfontänGlöm chokladasken till pojkvännen, den är ungefär lika upphetsande som ett par strumpor! I år ger du istället en rolig chokladfontän i Alla hjärtans dag-present till honom. Förutom att smält choklad smakar mycket godare än torra praliner ger chokladfontänen dig en bra ursäkt för att fixa frukt, marshmallows och andra godsaker att doppa i chokladen. Chokladdoppade jordgubbar är till exempel riktigt mumsigt att smaska på när ni skålar i bubbel.
3. 52 Weeks of RomanceAlla hjärtans dag-present till mannen (eller kvinnan) som har allt? Utöka den romantiska dagen till ett helt år fyllt med kärlek med kärleksspelet 52 Weeks of Romance! Här får ni 26 kort vardera med romantiska uppgifter att utföra för varandra – turas om att ta ett kort varje vecka så har ni 52 mysiga veckor fulla med kärleksinspiration att se fram emot. Picknick i månskenet, passionerade kyssar och champagnefrukost är bara några av sakerna som väntar under ert mest romantiska år tillsammans!
4. 50 Ways To Lay Scratch PosterSkrapa och ligg som aldrig förr! Ja, ännu mer inspiration för kärlekslivet bjuder roliga skrappostern 50 Ways to Lay på. Här skrapar du och din partner fram femtio sköna och annorlunda ställningar att inspireras av till er nakenakrobatik. Skrapa fram en ny ställning varje vecka och njut av nyskapande vuxenmys i ett helt år, eller skrapa alla rutorna på en gång och kör ett maraton i sänghalmen!
5. Spralla® KärlekspillerSmå handskrivna kärlekslappar har hög romantikfaktor – och med dessa söta Kärlekspiller maxar du verkligen kärleksbudskapen! De färgglada pillerna innehåller små lappar där du själv skriver ner kärlekshälsningar till din älskade. Fina minnen, din älsklings bästa egenskaper eller saker du vill att ni gör tillsammans – bara fantasin sätter gränser för dina kärleksfulla lappar! Att den söta burken innehåller hela nittio piller gör dessutom detta till en mysig Alla hjärtans dag-present som räcker länge.
6. Silver Ros MiniRosor är ju som sagt en klassisk gåva på Alla hjärtans dag. Men vissna blommor gör ingen glad – ge bort en glänsande silverros istället! Silverrosen i miniformat är en riktig ros som pläterats med sterlingsilver, detta är den ultimata kärleksgåvan som aldrig vissnar! Den silvriga rosen är cirka femton centimeter lång och kommer i en vacker låda på en bädd av svart satintyg.
7. Cozy NallebukettBlombuketter är fina. Gosedjur är söta. Tillsammans bildar de en helt oslagbar romantisk present: Nallebuketten! Det här är helt enkelt något så genialt som en flock söta gosedjursnallar samlade i en bukett tillsammans med kärleksfulla hjärtan. Du hör ju själv – oändligt mycket roligare än vanliga blommor! Buketten är över en halv meter lång, levereras i en fin presentask med rosett och passar såklart perfekt som Alla hjärtans dag-present till flickvännen.
8. Hjärtformad stekpannaFrukost på sängen är ju ett klassiskt sätt att uppvakta din älskling på Alla hjärtans dag, och frukosten blir cirka tusen gånger roligare och mer romantisk om du serverar ett hjärtformat stekt ägg till! Med detta gulliga stekjärn fixar du det mest kärleksfulla ägg du någonsin skådat. En klar bonus med denna present är såklart att du kan bjuda på romantisk frukost och samtidigt ge stekjärnet till din älskling, som sedan kan överraska dig en grå morgon med ett hjärtformat ägg. Snacka om geni-presenttips för Alla hjärtans dag!
9. Spralla® Gigantisk RosNär du är megakär, du känner att dina känslor inte ryms inuti dig längre och er kärlek är av astronomiska mått, då duger det inte att räcka över en fjuttig blomma på Alla hjärtans dag! Nä, istället visar du dina stora känslor med denna gigantiska ros! Denna välväxta blomma mäter hela 1,7 meter, är klädd i mjuk plysch och blir en storslagen present till din älskling. Go big or go home!
10. Undies for TwoAlla hjärtans dag-presenten till pojkvännen behöver verkligen inte vara superseriös, det kan bli väldigt mysigt ändå! Undies for Two är underkläderna ni delar, de har ingen framsida, men två baksidor och fyra hål för era ben. Era egna framsidor vänder ni såklart mot varandra och, ja… Resten är upp till er, helt enkelt! Du slipper i alla fall ägna onödig tid åt att komma innanför kläderna, eftersom du redan är där. Som upplagt för en busig och avklädd kväll alltså!
11. Love Is Art KitMåla er kärlek! Ja, Love Is Art är kanvasduken ni målar på med era egna kroppar. Klä av er, smörj in varandra med färg och ha en skön stund på målarduken. Resultatet är oregelbundna och vackra mönster som ni fått till i stundens hetta. Vi skulle kunna säga att det här är ett sexigt, konstnärligt och lite hemligt sätt att flytta minnena av er intima stund från hjärnan till verkligheten. Plus att det såklat är både hett och mysigt att kleta färg på varandra!
Du ser ju själv – med dessa romantiska presenttips för Alla hjärtans dag 2020 blir kärlekens högtidsdag något alldeles utöver det vanliga! På CoolStuff har vi en hel prylgalax full av roliga och annorlunda presenttips för alla tillfällen. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de hetaste produktnyheterna, knasiga tävlingar och roliga erbjudanden!
Publicerat av