Är du serviceinriktad och behärskar både både finska och svenska? Toppen, då har vi jobbet för dig!

Vem är du?

Din språkliga nivå är hög, och du talar och skriver korrekt och obehindrat på både finska och svenska. Andra språkkunskaper är meriterande. Du brinner för att ge service och trivs med att ha telefon och e-post som dina främsta arbetsredskap. Vidare är du säker och proffsig i din yrkesroll och kan snabbt lösa besvärliga och stressiga situationer. En bakgrund från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Du utför ditt arbete på ett noggrant och strukturerat sätt, samtidigt som du är initiativrik och kan ta för dig i en grupp. Arbetsplatsen är relativt liten vilket ställer höga krav på att du är prestigelös och tycker om att rycka in där det behövs. Du älskar prylar och kan snabbt sätta dig in CoolStuffs produktsortiment.

Om tjänsten

Du kommer att jobba deltid i vårt kundtjänst-team och hjälpa våra finska och svenska kunder. Uppdraget är en behovsanställning. För närvarande ser vi ett behov på ca halvtid.

Arbetsplatsen är förlagd till centrala Malmö med goda kommunikationsmöjligheter och gångavstånd till centralstationen.Om CoolStuff

Vi är ett snabbväxande och innovativt e-handelsbolag, grundat 2004, som utvecklar och säljer roliga, spännande och coola prylar. Vi har lokala webbutiker i Sverige, Danmark, Tyskland, Norge och Finland och säljer även till hela världen på vår internationella sajt coolstuff.com. All verksamhet utgår från våra lokaler i Malmö. Bolaget omsätter ca 200 mkr med positivt resultat. Vi älskar att leverera leenden och fantastiska prylar och strävar efter att ge en wow-upplevelse i allt vi gör!

Är det dig vi söker?

Toppen! Skicka din ansökan till workktj@coolstuff.se och berätta mer om dig själv. Urval sker löpande och uppdraget startar så fort vi hittar rätt person.

Annons publicerad: 2018-06-18.

Publicerat av