Nu söker vi en entusiasmerande och driven utvecklingschef med hög ambitionsnivå som vill leda vårt utvecklingsteam, bygga vidare på vår egenutvecklade ehandelsplattform och motiveras av att arbeta i en roll som är strategiskt viktig för bolaget.

-Du ansvarar för att skapa förutsättningar för en produktiv, agil arbetsmiljö
-Du bidrar till en stimulerande och utmanande arbetsmiljö för utvecklingsteam där agil utveckling, lärande och kunskapsöverföring är några av de viktigaste ledorden
-Du ansvarar för att teamet levererar och att leveranserna håller hög kvalitet
-Du ser till att arbetsprocesser förbättras löpande och ansvarar för att minska ledtider från start till produktion
-Du visualiserar flöden och blottlägger problem och flaskhalsar
-Du har personalansvar och ger kontinuerlig återkoppling till de anställda genom individuella samtal och i grupp
-Du ingår i bolagets ledningsgrupp

Du har erfarenhet av att designa webbarkitektur och har en färsk bakgrund inom att utveckla webbapplikationer på backendsidan, gärna i förhållande till ehandel. Du bör ha jobbat med flera olika webbramverk och ha bra koll på design patterns, microservices och databasoptimering.

Har du tidigare erfarenhet av personalansvar är det ett plus. Ännu viktigare är dina personliga egenskaper, där en coachande, motiverande ledarskapsstil och god kommunikationsförmåga väger tungt. Du är analytiskt lagd och tycker om att jobba strukturerat och resultatinriktat mot ett mål. Du hänger med i de senaste tekniktrenderna avseende webbutveckling och ehandel och har en vilja och förmåga att arbeta i framkant. Du pratar och skriver flytande svenska och engelska.

På CoolStuff använder vi Node och PHP 7+ för microservices, MongoDB för databas och Angular 4 för presentation layer.

Om CoolStuff
Vi är ett snabbväxande och innovativt e-handelsbolag, grundat 2004, som utvecklar och säljer roliga, spännande och coola prylar. Vi finns idag i Sverige, Danmark, Tyskland, Norge, UK och Finland och står inför fortsatt internationell expansion. All verksamhet utgår från våra lokaler i Malmö. Bolaget omsätter ca 200 mkr med positivt resultat. Vi älskar att leverera leenden och fantastiska prylar och strävar efter att ge en wow-upplevelse i allt vi gör!

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Ange referens: Utvecklingschef CoolStuff
Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Malmö, 5 min promenad från Centralstationen.
Skicka in din ansökan till olga@6degrees.se

Publicerat av
Christian