Nu söker vi en analytisk och datadriven CRM- och marketing automation-expert med hög ambitionsnivå som ska ansvara för kundlivscykeln på CoolStuff och att återaktivera våra kunder.

Om CoolStuff
Vi är ett snabbväxande och innovativt e-handelsbolag, grundat 2004, som utvecklar och säljer roliga, spännande och coola prylar. Vi finns idag i Sverige, Danmark, Tyskland, Norge, UK och Finland och står inför fortsatt internationell expansion. All verksamhet utgår från våra lokaler i Malmö. Bolaget omsätter ca 200 mkr med positivt resultat. Vi älskar att leverera leenden och fantastiska prylar och strävar efter att ge en wow-upplevelse i allt vi gör!

Om tjänsten
Som CRM-ansvarig blir ditt ansvar:
- Utveckling och genomförande av strategi för bibehållandet av kunder, inklusive ombordstigning av kundresa, kundretention, minskad churn, automatisering av marknadsföringskampanjer och ökad kundlojalitet.
- Bygga arbetsflöden runt kundens resa för att maximera värdet av varje kund. Skapa en bättre kundupplevelse genom att bygga nya segment och kommunicera relevant segmenterat innehåll och produkter till kunden.
- Samarbete nära designers och landschefer för att skapa lokalt innehåll specifikt för varje marknad.
- Arbeta med ett dynamiskt innehåll för att personifiera kundupplevelsen.

Främsta kanaler att arbeta med blir e-post och sajt, men på din spelplan finns även SMS, Facebook, offline-aktiviteter mm. Kunddatabasen är kärnan i analys och segmentering, men du kommer även arbeta med annan input som beteendedata, tredjepartsdata etc. Vi använder Bronto för e-postkommunikation. Vår målsättning är att bli bäst inom CRM och marketing automation. Är du rätt person att leda oss dit?

Din profil
Du har erfarenhet av att jobba med webb- och dataanalys, CRM, kundsegmentering och e-postmarknadsföring. Du har även erfarenhet av e-handel eller annan försäljning online. Ännu viktigare är dina personliga egenskaper, där en mycket god analytisk förmåga är viktigast. Vi ser vidare att du är driven och självgående. Du hänger med i de senaste digitala trenderna och har en vilja och förmåga att arbeta i framkant. Du har god teknisk förståelse och det är meriterande med databas-kunskaper.

Ansökan
Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Malmö, 5 min promenad från Centralstationen.
Skicka in din ansökan till workmarketing@coolstuff.com.
Sista ansökningsdag: 2017-11-20

Publicerat av
Christian