Nu söker vi en country manager som ska ansvara för den tyska marknaden på CoolStuff och arbeta med bl.a onlinemarknadsföring.

Om CoolStuff
Vi är ett snabbväxande och innovativt e-handelsbolag, grundat 2004, som utvecklar och säljer roliga, spännande och coola prylar. Vi har webbutiker i Sverige, Danmark, Tyskland, Norge, UK och Finland. All verksamhet utgår från våra lokaler i Malmö. Bolaget omsätter ca 200 mkr med positivt resultat. Vi älskar att leverera leenden och fantastiska prylar och strävar efter att ge en wow-upplevelse i allt vi gör!

Om tjänsten
Du ansvarar för CoolStuff på den tyska e-handelsmarknaden som omsätter ca 15 mkr. Ditt uppdrag är att skapa maximal tillväxt under god lönsamhet och kundnöjdhet. Marknadsföring är en stor del av tjänsten, vissa kanaler ansvarar du för själv och andra jobbar du tillsammans med specialister på CoolStuff. Du kommer bland annat jobba med SEO, Facebookannonsering, affiliatemarknadsföring, Google Analytics, PR, strategiska samarbeten, kampanjer, sociala medier mm. Du ansvarar för innehållet på tyska sajten och administrerar produkthantering, kampanjer etc. Du ser till att vi följer tyska lagar och regler och har kontakt med aktuella tyska myndigheter. I tjänsten ligger stort eget ansvar med stort utrymme för egna initiativ.

Din profil
Vi söker dig som älskar business online och har erfarenhet och koll på hur man får synlighet och driver trafik och försäljning på webben. Du är framåt och strävar alltid efter att lära dig mer. Du talar och skriver flytande och felfri tyska och är duktig på kommunikation och uttryck i skrift. Arbetet sker i team med övriga country managers men du är ensamt ansvarig för Tyskland så det krävs att du har stark egen drivkraft och gillar att ta dig an nya utmaningar. Relevant utbildning för tjänsten är meriterande men inget krav.

Ansökan
Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Malmö.
Mejla din ansökan till workmarketing@coolstuff.com.
Annons publicerad: 2017-07-11

Publicerat av
Christian