Denna tjänst är tillsatt och går inte längre att söka till!

CoolStuff fortsätter växa och nu söker vi en resultatdriven digital marknadsförare med Adwords som expertområde, som ska ansvara för vår sökannonsering.

Om CoolStuff
Vi är ett entrepenörsdrivet och snabbväxande e-handelsbolag som utvecklar och säljer roliga, spännande och coola prylar till hela världen från våra lokaler i Malmö. Bolaget omsätter ca 180 mkr med positivt resultat. Vi älskar att leverera leenden och fantastiska prylar, och strävar efter att ge en wow-upplevelse i allt vi gör!

Om tjänsten
Du kommer ansvara för marknadsföring via Google Adwords och andra sök-kanaler. Genom god kontostruktur, budhantering, kvalitetsstyrning etc ser du till att vi får maximal avkastning i alla våra marknader - Norden, Tyskland och UK. Med utgångspunkt i SEM och de lärdomar du drar hjälper du bolaget att utvecklas även inom andra marknadsföringsmetoder och kanaler. I tjänsten ligger stort eget ansvar och möjlighet att ta initiativ även inom andra områden än sökannonsering. Detta är en ny tjänst på CoolStuff, arbetet med Google Adwords har tidigare legat på byrå.

Din profil
Du har god generell kunskap inom digital marknadsföring och expertkunskap inom Google Adwords med flera års erfarenhet. Du är van att hantera stora konton och har god kunskap om de arbetssätt som behövs för att effektivt jobba med flera konton och språk. Du är analytisk och resultatdriven och förstår på djupet de mekanismer som gör att ett konto presterar fantastiskt i form av struktur, kvalitet, djup, optimering, budjustering etc. Du har mycket goda kunskaper i Excel. Du förstår sambanden inom digital marknadsföring och är en lagspelare som gärna hjälper till även inom andra områden. Utbildning eller certifiering inom digital marknadsföring är meriterande.

Ansökan
Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Malmö.
Mejla din ansökan snarast till work@coolstuff.se.
Sista ansökningsdag: 2017-04-07

Publicerat av
Christian