Till vårt kontor i Malmö söker CoolStuff en kreativ fotograf och videoskapare som även bemästrar grafisk produktion.

Om CoolStuff
Vi är ett entrepenörsdrivet och snabbväxande e-handelsbolag som utvecklar och säljer roliga, spännande och coola prylar till hela världen från våra lokaler i Malmö. Bolaget omsätter ca 180 mkr med positivt resultat. Vi älskar att leverera leenden och fantastiska prylar, och strävar efter att ge en wow-upplevelse i allt vi gör!

Om tjänsten
Din uppgift är att ta våra produktbilder och videor till nästa nivå och därigenom skapa en wow-upplevelse för våra besökare. I vår studio och i det fria skapar du material som får våra kunder att åtrå produkten men som även tydligt visar vad produkten är och hur den fungerar. Du ansvara för hela processen från idé till färdigt material, oavsett media. Du kommer även att skapa grafiskt material, tex förpackningar samt unikt material för alla våra sociala kanaler, nyhetsbrev och Facebook-annonser. Du får en bred roll i ett mindre team.

Din profil
Vi söker dig som har god erfarenhet och är grym inom produktfotografering och produktvideo, hela vägen från kreativt idéskapande och fotografering och filmning till redigering och färdigställande av material. Du är även duktig inom grafisk produktion och kan producera tekniskt korrekta grafiska original som t.ex. förpackningar. Du hanterar och är kunnig inom de programvaror som krävs (Adobe Photoshop, Illustrator, After Effects/Premiere och Indesign eller liknande). Du är kreativ, ung i sinnet, självgående och tar egna initiativ samtidigt som du är lyhörd. Du har självklart en stark känsla för färg och form. Du känner själv att din personlighet matchar CoolStuffs varumärke.

Ansökan
Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Malmö.
Mejla din ansökan inkl portfolio till workphoto@coolstuff.se.
Sista ansökningsdag: 2017-03-06

Publicerat av
Christian