Vi tar inte längre emot ansökningar till denna tjänst!

Nu söker vi en hungrig onlinemarknadsförare som ska ansvara för den svenska marknaden. Placering på CoolStuffs kontor i Malmö.

Om CoolStuff
Vi är ett entrepenörsdrivet och snabbväxande e-handelsbolag som utvecklar och säljer roliga, spännande och coola prylar till hela världen från våra lokaler i Malmö. Bolaget omsätter ca 160 mkr med positivt resultat. Vi älskar att leverera leenden och fantastiska prylar, och strävar efter att ge en wow-upplevelse i allt vi gör!

Om tjänsten
Du ansvarar för CoolStuff på den svenska e-handelsmarknaden som idag omsätter ca 70 Mkr. Ditt uppdrag är att skapa maximal tillväxt under god lönsamhet och kundnöjdhet. Detta gör du genom att ansvara för all marknadsföring, vilket bland annat innebär arbete med SEO, Facebookannonsering, Adwords, affiliatemarknadsföring, Google Analytics, PR, strategiska samarbeten mm. Du ansvarar för innehållet på svenska sajten och är med och hanterar nyhetsbrev. Kundnöjdhet och kundfokus är otroligt viktigt för CoolStuff och tillsammans med kundtjänst ansvarar du för att kunderna får en bra upplevelse. I tjänsten ligger stort eget ansvar med stort utrymme för egna initiativ.

Din profil
Vi söker dig som älskar business online och har koll på hur man driver trafik och försäljning på webben. Du är ung i sinnet, framåt och strävar alltid efter att lära dig och testa mer inom onlinemarknadsföring. Du har god praktisk erfarenhet av Facebookannonsering, Adwords, SEO, Analytics mm. Du anser att ett datadrivet arbetssätt är bästa tillvägagångssättet och strävar alltid efter ytterligare optimering. Du skriver flytande svenska och är duktig på kommunikation och uttryck i skrift.

Ansökan
Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Malmö.
Mejla din ansökan till work@coolstuff.se. Urval sker löpande.
Annons publicerad: 2016-08-18

Vi tar inte längre emot ansökningar till denna tjänst!

Publicerat av
Christian