Tjänsten är nu tillsatt!

Nu söker vi en analytisk CRM- och marketing automation-expert med hög ambitionsnivå som ska ansvara för kundlivscykeln på CoolStuff och att aktivera våra kunder.

Om CoolStuff
Vi är ett snabbväxande och innovativt e-handelsbolag, grundat 2004, som utvecklar och säljer roliga, spännande och coola prylar. Vi finns idag i Sverige, Danmark, Tyskland, Norge och Finland och står nu inför fortsatt internationell expansion. All verksamhet utgår från våra lokaler i Malmö. Bolaget omsätter ca 160 mkr med positivt resultat. Vi älskar att leverera leenden och fantastiska prylar och strävar efter att ge en wow-upplevelse i allt vi gör!

Om tjänsten
Som Online CRM Manager på CoolStuff blir ditt huvudansvar att återaktivera våra kunder. Du ansvarar för CRM och marketing automation. Främsta kanaler att arbeta med blir e-post och sajt, men på din spelplan finns även SMS, Facebook, offline-aktiviteter mm. Kunddatabasen är kärnan i analys och segmentering, men du kommer även arbeta med annan input som besöksdata, tredjepartsdata etc. Arbetet kräver en stor analytisk förmåga och vana att arbeta med dataanalys. Du ansvarar för att utvärdera och implementera CRM/marketing automation-verktyg tillsammans med IT-avdelning.

Detta är en ny tjänst på CoolStuff och kräver en stark drivkraft. På CoolStuff ska vi ligga i framkant inom dessa områden, är du rätt person att leda oss dit?

Din profil
Du har erfarenhet av att jobba med webb- och dataanalys, CRM, e-postmarknadsföring, segmentering och gärna marketing automation. Du har även erfarenhet av e-handel eller annan försäljning online. Som person har du en mycket god analytisk och strategisk förmåga, är driven och självgående. Du hänger med i de senaste digitala trenderna och har en vilja och förmåga att arbeta i framkant. Du har god teknisk förståelse och det är meriterande med databas-kunskaper.

Ansökan
Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Malmö.
Skicka in din ansökan eller frågor om tjänsten till work@coolstuff.se.
Sista ansökningsdag: 2016-05-06

Tjänsten är nu tillsatt!

Publicerat av
Christian