Tjänst
Country Manager Norge, föräldravikariat

Period
Föräldravikariat under ca ett års tid, tillträde så snart du har möjlighet. Goda möjlighet till förlängning inom kundtjänst- eller marknadsavdelning efter vikariat.

Placeringsort
Malmö

Vem är du?
Vi söker dig som talar och skriver flytande norska och är duktig på kommunikation och uttryck i skrift. Din nivå på språket är hög. Du har erfarenhet av service på en bra nivå och du ska tycka om en omväxlande vardag med stort eget ansvar. Du har en bra förståelse för Internet och affärer online. Har du erfarenhet av e-handel eller onlinemarknadsföring är det mycket positivt, men inget krav. Du kommer få lära dig hos oss. Ett krav är däremot att du är ung i sinnet, hungrig, tar för dig och vill lära dig allt om e-handel och onlinemarknadsföring!

Arbetsbeskrivning
Du kommer vikariera för vår norska country manager och ansvara för den norska marknaden som omsätter ca 34 miljoner kronor. Du kommer att arbeta med att hantera kampanjer och nyhetsbrev, uppdatera norska hemsidan, marknadsföring och PR, kontakt med samarbetspartners mm. Du är spindeln i vår norska verksamhet. Din uppgift är att se till så vi säljer så bra som möjligt i Norge med supernöjda kunder och bra resultat!

Om CoolStuff
Prylbutiken CoolStuff är en snabbväxande och entreprenöriell e-handlare och vi har idag Internetbutiker i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Finland. Verksamheten utgår från vårt kontor och lager i Malmö. Vi vill erbjuda de coolaste, roligaste och mest innovativa prylarna på marknaden.

Mejla din ansökan till work@coolstuff.se och ange tydligt vilken tjänst du söker. Urval sker löpande.

Annons publicerad: 2016-02-23.

Publicerat av
Christian